O nama

Uvez d.o.o. Zagreb osnovan je 6. studenoga 1950. godine od strane Narodnog odbora Uvez Zagreb Trešnjevka s tri zaposlena radnika. Proteklih 68 godina mjenjali su se politički i privredni sistemi, organizacijki oblici i vlasnička struktura. Mjenjale su se i lokacije. Od zagrebačkih ulica Boškovićeve, 8. Maja, Ilice pa do Klaka u Zaprešiću. Danas privatizirano poduzeće djeluje u vlastitom industrijski opremljenom poslovnom prostoru od 1400 kvadrata u industrijskoj zoni na samom ulazu u grad Zaprešić.

Zapošljavamo dvadesetak stručnih djelatnika. Ono što se svih tih godina nije promjenilo to su naši kriteriji kojima smo stekli ugled u poslovnom svijetu, a to su prije svega kvaliteta, stručno obavljen posao, poštivanje dogovorenih rokova i maksimalno udovoljavanje zahtjevima kupaca.

Tradicija kao referenca

Njegujemo tradicionalnu gotovo zanatsku tehniku izrade pojedinih artikala, ali smo istodobno i dobro tehnički opremljena tiskara, koja pokriva kompletan proces nastajanja proizvoda, od dizajna, pripreme za tisak, tiska, do najzahtjevnije dorade.

Brzinu isporuke i kvalitetu višebojnog tiska jamčimo strojevima digitalnog tiska u velikim i malim formatima. Zbog naše veličine konkurentni smo i u malim i u velikim nakladama i vrlo fleksibilni što se tiče rokova isporuke ili plaćanja.

Usluge

  • Isporučujemo sve vrste uredskog materijala i ostalih materijala vezanih za grafičku industriju,
  • sve djelatnosti obavljamo u vlastitom poslovnom prostoru, sa vlastitim sredstvima rada i s dvadesetak stalno zaposlenih djelatnika,
  • cijene formiramo franco Vaše skladište, dostavu vršimo vlastitim dostavnim vozilima
  • rokovi isporuke su prema dogovoru u momentu zaključenja posla
  • komercijalni referent našeg poduzeća će s Vama održavati osobne kontake te voditi računa o Vašim tekućim potrebama i hitnostima izvršenja određenih poslova.