Digitalni tisak

Za Vas tiskamo personalizirane proizvode, foto book-ove, knjige za mladence, brošure, plakate, banere, letke, priručnike, pozivnice, diplome, zahvalnice, karte, cjenike, jelovnike…lista je neograničena.

Digitalni tisak je bez sumnje jedna od najbrže rastućih tehnologija u tiskarskom segmentu industrije u posljednjih nekoliko godina. Digitalna tehnologija ne samo da pruža alternativu tradicionalnom tisku, ona omogućuje brzinu isporuke kvalitetno otisnutog proizvoda u nekoliko sati.

Digitalna tehnologija omogućava da svaki pojedinačni otisak bude drugačiji. Omogućava promjene u posljednjem trenutku, ekonomično tiskanje malih kao i velikih naklada visoke kvalitete. Nudi mogućnost distribuiranog tiskanja u obliku print-ready datoteka koji u digitalnom obliku mogu biti poslani na lokalne tiskarske strojeve širom svijeta. Tiskanje po želji što, kada i gdje, postala je svarnost. Tiskati samo što je potrebno, omogućava izbjegavanje neiskorištenih zaliha i istovremeno smanjuje štetni utjecaj na okoliš. Digitalna tehnologija ne samo da mijenja način tiskanja, ona mijenja i način na koji komuniciramo.